De gebroeders Catalán telen, persen en bottelen alles zelf. De kwaliteit begint bij hun olijfbomen die 2 maal meer ruimte krijgen, elk 36m2. Hun hacienda bevindt zich temidden van de olijfgaard waardoor er binnen de 6 uur na de handgeplukte oogst geperst wordt. Uitsluitend mechanisch, met weinig druk en bij minder dan 25°C. Na decantatie in roestvrij stalen tanks wordt de Amanprana olijfolie zonder filtering op afroep gebotteld in donkere glazen flessen. Smaak en antioxidanten worden optimaal bewaard. Resultaat: een zeer milde, harmonieuse olijfolie met smaak en terroir.
100% arbequina olijven
0.25 zuurgraad
Ingrediënten:
extra vierge olijfolie*
*van biologische oorsprong (ES-ECO-027-RI)
Land van oorsprong: Spanje
Voedingswaarde per 100g
|
|
*%RI |
Energie |
3762 kJ / 900 kcal |
|
Vetten |
100 gram |
|
waarvan verzadigde vetzuren |
14 gram |
|
waarvan onverzadigde vetzuren |
79 gram |
|
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren |
7 gram |
|
Koolhydraten |
0 gram |
|
waarvan suikers |
0 gram |
|
Eiwitten |
0 gram |
|
Zout |
0 gram |
|
Vitamine E |
22 mg |
216% |
Vitamine K |
55 mcg |
79% |