Jacob Hooy Venkelzaad heel
Venkelzaad Heel van Jacob Hooy heeft een subtiele anijssmaak. Het geeft een heerlijke smaak aan vlees- en visgerechten, sauzen, stoofschotels en dressings. Maar dit kruid is ook te gebruiken in cake, gebak, appeltaart en in de bereiding van fruit.
U kunt dit kruid ook gebruiken voor het maken van een heerlijk kopje venkelthee.
Venkelzaad Heel
Ingrediënten
Venkelzaad (Foeniculi)
Gebruik
Te gebruiken in gerechten zoals brood, gebak, salades, worteltjes, rode kool, komkommer, tomaten en nagerechten. Voeg de kruiden volgens recept of naar smaak toe.
Te bereiden als kruidenthee. 1 eetlepel per halve liter kokend water. Vervolgens 10 minuten laten trekken en daarna zeven. U kunt er meerdere kopjes van drinken.
Bewaren
Droog, koel en donker bewaren.
Fabrikant/distributeur
Jacob Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen
1 Kilogram