Kleinstesoepfabriek Slow stoof met rode wijn
Slowstoof zijn heerlijke maaltijden in een potje van enkel biologische ingrediënten. De peulvruchten in deze rode wijn variant zijn 12 uur voorgeweekt. Boordevol eiwitten door de bonen en aangevuld met erwten, wortel, paprika, zoete aardappel en rode wijn. Lekker met een goed stuk boerenbrood, rijst of door de pasta.
Ingrediënten
Water, erwten*, wortel*, paprika*, zoete aardappel*, bonen*, prei*, ui*, TAMARI* (SOJA*, zout, alcohol*), 2,4% rode WIJN* (SULFIET*), champignons*, rozijnen*, MISO* (SOJA*, rijst*, zout, Koji cultuur, gist), tapiocazetmeel*, knoflook*, olijfolie*, zonnebloemolie*, zout, kruiden*, specerijen*. *= Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
86 kcal (360 kJ) |
Vet |
1.5 gram |
Vet verzadigd |
0.3 gram |
Koolhydraten |
16.1 gram |
Suikers |
3 gram |
Eiwit |
4.7 gram |
Zout |
0.69 gram |
Gebruik
Kant en klaar, alleen op te warmen. Lekker met rijst, aardappelen en brood.
Bewaren
Na openen maximaal 24 uur gekoeld bewaren: 4 tot 7 graden
Fabrikant
Camps Food B.V.
Ginnekenweg 284
4835 NK BREDA
Land van herkomst
Nederland
400 Millili