Deze etnische sojasaus, op basis van gefermenteerde soja, heeft dezelfde voedzame kwaliteiten als shoyu, maar voegt daar bovendien nog een heel boeket nieuwe aroma's aan toe. De Ginger Thai Soy Sauce is een traditionele sojasaus uit Japan, op smaak gebracht met verse gember, knoflook, stroop van gerst en rijst en mirin, een milde Japanse rijstwijn. Een Thaïse betovering met de geur van oosterse bloemen…
Ingredienten
Shoyu* 28,9% (water, SOJA*, TARWE*, zeezout, alcohol*, A. Oryzae), water, witte wijnazijn*, mirin rijstwijn*, rijst*, water, A. oryzae), zeezout, maiszetmeel*, gember*, lookpoeder*
*van biologische teelt
*biologisch NL-BIO-01
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ) |
658 kJ |
Energie (kcal) |
155 kcal |
Vet |
0 gram |
> waarvan verzadigd |
0 gram |
Koolhydraten |
36 gram |
> waarvan suikers |
12 gram |
Voedingsvezels |
0 gram |
Eiwitten |
3,1 gram |
Zout |
7,7 gram |
Gebruik
Deze kooksaus is heerlijk exotisch, en handig in de keuken of op tafel. Ze is heel lekker met gestoomde groenten, rijst- en graanschotels, dipsauzen, vinaigrettes, groentesappen, enz. De Ginger Thai Soy Sauce is een ideale saus voor oosterse wokgerechten. U kunt haar ook aan tafel gebruiken, of er saus en vinaigrettes met een originele toets van maken.
Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België
250 Millili