Peak`s Kruidcake Mix glutenvrij
Bakmix voor bereiding van glutenvrije kruidcake.
Ingredienten
Suiker
melen (rijstmeel, maïsmeel)
zetmelen (aardappelzetmeel, maïs-zetmeel)
kaneel (3,1%)
rijsmiddel (difosfaten, sodium carbonaat)
gemengde specerijen
verdikkingsmiddelen (glucono-delta-lacton, xanthaangom)
emulgator (mono- en diglyceriden)
zout
kleurstof (gekarameliseerde suiker)
Voedingswaarde |
per 100 g: |
per 35 g: |
energie |
1557 kJ/372 kcal |
545 kJ/130 kcal |
vetten |
2,1 g |
0,7 g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,8 g |
0,3 g |
koolhydraten |
83,3 g |
29,2 g |
- waarvan suikers |
45,5 g |
15,9 g |
vezels |
2,5 g |
0,9 g |
eiwitten |
2,6 g |
0,9 g |
zout |
1,71 g |
0,60 g |
Gebruik
Verwarm de oven voor op 150°C.
Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af gedurende 65-75 min. Laat de cake afkoelen in de bakvorm.
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands
450 Gram