Primeal Ravioli tomaat ricotta bio
Ravioli tomaat & ricotta. Semi-verse pasta
Ingredienten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige harde TARWE* (gluten), water, palmolie**. Vulling (40%): paneermeel* (TARWEbloem* (gluten), gist*), ricotta* (MELK), gedroogde tomaten*, aardappelvlokken*, palmolie**, zeezout, kruiden* (basilicum*, oregano*, peper*), ongerraffineerde rietsuiker*, emulgator: SOJA lecithine*. Totaal gehalte ricotta 8% en tomaat 4%.
Kan selderij bevatten
*afkomstig van biologische landbouw.
**biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.Kan selderij bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie |
1266 kJ / 300kcal |
Vetten |
6,2 gram |
waarvan verzadigd |
2,2 gram |
Koolhydraten |
50 gram |
waarvan suikers |
3,4 gram |
Vezels |
5,2 gram |
Eiwitten |
8,6 gram |
Zout |
1,5 gram |
Gebruik
Breng 2.5 liter gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren. In de koelkast bewaren en na opening snel verbruiken
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
250 Gram