Primeal Shoyu sojasaus bio
Priméal biologische Shoyu sojasaus is gemaakt van soja en tarwe en heeft een milde, delicate smaak! Deze saus komt oorspronkelijk uit Japan en is niet meer weg te denken uit de Aziatische keuken. Ideaal als aanvulling op alle smaakmakers, wokgerechten, soepen of salades. Wist je dat de Priméal Shoyu sojasaus ook prima als zoutvervanger gebruikt kan worden in gerechten?
Biologische Shoyu sojasaus, gemaakt van soja en tarwe, heeft een milde, delicate smaak en bevat geen toegevoegde suikers*.
*Bevat van nature voorkomende suikers
Ingredienten
Water, SOJA-zaden (22,9%), TARWE*, zeezout, gefermenteerde Koji: Aspergillus oryzae
*Van biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
327 kJ/78 kcal |
Vetten |
0,0 gram |
waarvan verzadigd |
0,0 gram |
Koolhydraten |
5,8 gram |
waarvan suikers |
1,6 gram |
Vezels |
0,7 gram |
Eiwitten |
9,6 gram |
Zout |
14,7 gram |
Donker en koel bewaren.
Fabrikant
Ekibio SAS
ZA la Boissonnette
07340 Peaugres
Frankrijk
500 Millili