Himasala keukenzout grof molen/moulin sel gros
De oorsprong van dit unieke keukenzout ligt in de oeroude oceanen waar nu het Himalayamassief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Bovendien is dit zout niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen.
Van oudsher wordt zout bij elke maaltijd gebruikt als smaakversterker en daarnaast biedt het tal van conserveringsmogelijkheden. Zout is namelijk essentieel voor het lichaam, je kunt niet zonder. Purasana Himasala keukenzout geeft je gerechten een verfijnde smaaktoets en bestaat zowel uit fijne als grove korrel. Je kunt Himalayazout naar smaak over koude en warme gerechten strooien.
Ingredienten
100% Himalaya grof keukenzout
Herkomst: Pakistan
Gebruik
Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Droog bewaren.
Fabrikant:
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
België
200 Gram