• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Terrasana Genmai miso eko met schro efdop bio

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Genmai miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Het wordt op traditionele wijze gemaakt door echte Japanse specialisten. In dit proces fermenteert genmai miso maar liefst 12 maanden in grote, 100 jaar oude cederhouten vaten. Hierdoor krijgt de miso een diepe, authentieke en onvergelijkbare smaak. Genmai miso is ideaal als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades en een handige smaakmakers voor wok- en stoofgerechten. Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.  

Genmai miso (ongepasteuriseerd) is een gemiddeld krachtige Japanse smaakmaker die op traditionele wijze gemaakt wordt van gefermenteerde sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.

Ingrediënten:
SOJAbonen*,  bruine rijst*,  water,  zeezout,  koji-ferment
*biologisch

Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 682kJ
Energie(kcal) 163kcal
Vet totaal 6,7g
Vet verzadigd 0,9g
Koolhydraten totaal 10,5g
Suikers 7,1g
Voedingsvezel 6,7g
Eiwit totaal 11,9g
Zout 9,9g

Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.

Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.

Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

 

345 Gram

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
7,10
Incl. btw
Op voorraad
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 8713576270143
Merk Terrasana