Houd je van pittig? Deze biologische groene pepers, ook wel Macedonische pepers genoemd, geven je gerecht pit. We gaven ze een 3 op een schaal van 4 qua pittigheid. Lekker in pasta, op pizza of in curry's.
Geef je je eten graag extra pit? Deze biologische groene pepers zijn de perfecte finishing touch van je wrap, pasta, pizza of zelfs soep. Redelijk pittig: scoort 3 op een schaal van 4.
Ingredienten
groene pepers*, water, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, witte wijnazijn*
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 105kJ, Energie(kcal) 26kcal, Vet totaal 0,1g, Vet verzadigd 0g, Koolhydraten totaal 2,4g, Suikers 0g, Voedingsvezel 6,3g, Eiwit totaal 0,6g, Zout 4,3g
Gebruik
Gebruik koud in een dressing of over een salade, of garneer je soep of pizza ermee.
Bewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
Distributeur
Terrasana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
230 Gram