Terrasana Konjac spaghetti bio
Konjak (of konjac) is een ingenieuze oplossing voor wie geen gewone pasta kan of wil eten, maar het niet kan weerstaan. Gemaakt van de konjacwortel, en daardoor ultralaag in koolhydraten, vet en calorieën.
Glutenvrije pasta van konjakmeel.
Ingrediënten
Water, konjakmeel* 3%, zuurteregelaar: citroenzuur.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
42 kJ / 10 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 gram
0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
1,2 gram
0,2 gram |
Vezels |
2,8 gram |
Eiwitten |
0,1 gram |
Zout |
0 gram |
Gebruik
Laat de pasta uitlekken in een vergiet en verwarm mee met pastasaus, roerbakgerecht, soep of voeg na het uitlekken koud toe aan salade.
Bewaren
Droog en donker bewaren. Na openen direct consumeren.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
250 Gram