Terrasana Pad Thai noodles
Pad Thai 100% bruine rijstnoedels, glutenvrij.
Pad thai noodles zijn brede platte noedels die je serveert met versgesneden groente en tofu in een Thaise curry. Dat garneer je met partjes limoen en stukjes pinda. De typische Thaise klassieker: authentieke pad thai maak je met zoetzure saus (liefst met tamarinde en kokosbloesemsuiker) en goede biologische pad thai noedels. Aan onze noedels is geen zout toegevoegd. De noedels zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel, en zijn dus tarwe- en glutenvrij.
Probeer ook eens de bruine rijstvermicelli als basis voor mihoen of chow mein.
Ingrediënten
Bruine rijstmeel*.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2485 kJ / 351 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,8 gram
0,6 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
72 gram
0,8 gram |
Vezels |
4,6 gram |
Eiwitten |
7,2 gram |
Zout |
0,02 gram |
Gebruik
Bereiding: gelieve niet te koken. Doe de noedels in een kom, giet kokend water over de noedels en laat 8 tot 10 minuten weken. Giet de noedels af. Lekker met oosterse groene en Japanse smaakmakers.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leidmuiden
250 Gram