Terrasana Ramen zwarte rijst bio
Ramen is een verwarmende noodlesoep uit Japan. Het zit bomvol smaak en is meestal gemaakt met instantnoodles. Dat wilden wij anders. Deze ramennoodles maken we niet van tarwe, maar van een mix van biologische bruine en zwarte rijst. Verder niets. Er zit ook geen zakje smaakversterkers bij. Doe gewoon zelf een lepel miso in het water en kook de ramen in 3 minuten gaar. Ramen zijn speciaal gemaakt voor in soep, dus ze blijven lekker stevig en mooi van structuur. Voor een supersnelle, glutenvrije maaltijd!
Probeer ook eens de smaken bruine rijst of boekweit & shiitake!
Probeer ook eens de smaken zwarte rijst of bruine rijst!
Ramen zijn dé noodles voor in soep. We maken ze van biologische bruine en zwarte rijst. Ze blijven heerlijk stevig in (miso)soep of in de wok. Je kookt deze glutenvrije noodles in 3 minuten gaar.
Ingredienten
Zwarte rijstmeel* 55%, bruine rijstmeel*, water
Kan soja, pinda's (aardnoten) en sesam bevatten
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) 1472kJ
Energie(kcal) 348kcal
Vet totaal 3g
Vet verzadigd 0,7g
Koolhydraten totaal 69,5g
Suikers 0,9g
Voedingsvezel 4,2g
Eiwit totaal 8,6g
Zout 0g
Gebruik
Kook in 3 minuten in ruim kokend water gaar of kook de laatste 3 minuten mee met je ramenbouillon.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN
280 Gram