• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Terrasana Shoyu (Japan) bio

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Terrasana Shoyu (Japan) bio

Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je!

Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 259 kJ / 61 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0 gram
0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
5,7 gram
0 gram
Vezels 1,1 gram
Eiwitten 9,0 gram
Zout 15,4 gram

Gebruik
Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

Bewaren
Koel en donker bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

250 Millili

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
4,65
Incl. btw
Op voorraad
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 8713576271621
Merk Terrasana