• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Terrasana Tamari Japans glutenvrij bio

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Terrasana Tamari Japans glutenvrij bio

Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze tamari wordt op authentieke wijze gemaakt door echte Japanse kenners en heeft een fermentatieperiode nodig van maar liefst 12 maanden. Dit gebeurt in 100 jaar oude cederhouten vaten. De smaak van tamari is heerlijk complex en bevat alle vijf de smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami. Met deze Japanse sojasaus til je werkelijk ieder gerecht naar een hoger niveau: (miso)soepen, noodlegerechten, marinades, sushi, en zelfs stamppot!  Video: zo maken ze onze tamari.

Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus. Wordt op authentieke wijze gemaakt in Japan, van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

Ingrediënten
SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment.
*= van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 354 kJ / 83 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0 gram
0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
6,5 gram
0,5 gram
Vezels 0,7 gram
Eiwitten 14 gram
Zout 13,1 gram

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

Bewaren
Koel en donker bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

1 Liter

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
17,05
Incl. btw
Op voorraad
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 8713576271225
Merk Terrasana