• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Terrasana Tamari Japans glutenvrij bio

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze tamari wordt op authentieke wijze gemaakt door echte Japanse kenners en heeft een fermentatieperiode nodig van maar liefst 12 maanden. Dit gebeurt in 100 jaar oude cederhouten vaten. De smaak van tamari is heerlijk complex en bevat alle vijf de smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami. Met deze Japanse sojasaus til je werkelijk ieder gerecht naar een hoger niveau: (miso)soepen, noodlegerechten, marinades, sushi, en zelfs stamppot!  Video: zo maken ze onze tamari.

Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus. Wordt op authentieke wijze gemaakt in Japan, van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

Ingrediënten:
SOJAbonen*,  water,  zeezout,  shochu gezouten*  (water, rijst*, zout, koji ferment),  koji-ferment
*biologisch

Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 354kJ,  Energie(kcal) 83kcal,  Vet totaal 0g,  Vet verzadigd 0g,  Koolhydraten totaal 6,5g,  Suikers 0,5g, Voedingsvezel 0,7g,  Eiwit totaal 14g,  Zout 13,1g,  Natrium 5172mg

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.

Fabrikant:
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN

500 Millili

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
9,90
Incl. btw
Op voorraad
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 8713576271256
Merk Terrasana