Voor de vegan VITAM knoflook Aioli wordt fijn romige zonnebloemproteine gebruikt in plaats van eieren en brengen het voor u op smaak met aromatische knoflook. Kant en klaar om te dippen, voor in de salade en op je sandwiches of broodjes.
Ingredienten
zonnebloemolie*, water, knoflook* (7,8%), ruwe rietsuiker*, MOSTERD*, bandewijn azijn*, ui*, zeezout, zonnebloemproteine*, verdikkingsbiddel: guarpitmeel*, specerijen*, kruiden*
Kan sporen bevatten van cashewnoten
*biologisch DE-OKO-013
Voedingswaarde per 100g |
|
energie |
1892 kJ / 459 kcal |
vetten |
47.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren
|
5.1 g |
koolhydraten |
5.9 g |
waarvan suikers |
4.4 g |
eiwitten |
1.6 g |
zout |
1.8 g |
Na openen koel bewaren
Fabrikant
VITAM Hefe-Produkt GmbH
Walter-von-Selve-Strasse 2
31789 Hameln
Duitsland
225 Millili