VITAM Saladedressing à la remoulade zonder ei
Voor de vegan VITAM Remoulade salade-dressing gebruiken we romige zonnebloemeproteine in plaats van eieren en op smaak brengen komkommers en aromatische dille.
Ingredienten
Zonnebloemoilie*, water, augurk* (6,2 %), brandewijn azijn*, ruwe rietsuiker*, ui*, MOSTERD*; citroensap*, zeezout*, zonnebloemproteine*, verdikkingsmiddel: guarpimeel*, dille* (0,1 %), specerijen*, kruiden*
Kan sporen bevatten van cashewnoten
(* uit gecertificeerde biologische landbouw 013-DE-ÖKO)
Voedingswaarde per 100g |
|
energie |
2032 kJ / 494 kcal |
vetten |
52.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren
|
5.6 g |
koolhydraten |
3.9 g |
waarvan suikers |
3.7 g |
eiwitten |
0.7 g |
zout |
1.1 g |
Gebruik
Kant en klaar om te dippen, voor de salade en op je sandwichbroodjes.
Na openen koel bewaren
Fabrikant
VITAM Hefe-Produkt GmbH
Walter-von-Selve-Strasse 2
31789 Hameln
Duitsland
225 Millili